Берое посреща Лудогорец в първи мач от 23-ия кръг на Първа лига. Двубоят е от 17:30 часа и ще се излъчва пряко по DIEMA SPORT, както и онлайн на GONG PLAY и PLAY DIEMA XTRA. Също така можете да го проследите минута по минута на Gong.bg.

Очаква ни здрава битка на стадион „Берое” , имайки предвид абмициите на старозагорци за още по-предно място, а също така и шампионските цели на „орлите”.

Преди срещата Берое е 4-и с 41 точки, а Лудогорец е лидер с 57 пункта.

Старозагорци са в серия от три поредни победи в първенството, като в миналия кръг тимът на Александър Томаш изкопчи нулево равенство срещу Левски.

Старши треньорът на Берое Александър Томаш няма да може да разчита на Педро Еуженио и Борислав Цонев, които са наказани.

Лудогорец пък вкара едно единствено попадение в двубоя срещу Септември от предишния кръг. Голът падна след доста спорно отсъдена дузпа, а след двубоя наставникът на „орлите” Димитър Димитров бе крайно недоволен от купищата пропуски на играчите му.

Добрите новини за Херо са, че Сисиньо и Светослав Дяков се завръщат в състава на Лудогорец след наказания. Очаква се специалистът да направи нови ротации в състава, имайки предвид схемите, с които излиза в последните няколко срещи на тима.