Оказалият се ненужен в Левски нападател Ривалдиньо явно се чувства по-добре в новия си отбор Виторул Констанца. Бразилецът е там под наем от "сините" до края на сезона, като румънците имат опцията да го купят за постоянно. 

Синът на легендата Ривалдо отбеляза първия си гол за новия си отбор, като това се случи при победата над Херманщад от 1/4-финалите за Купата на страната с 3:2. Бразилецът беше точен за 2:0 в 41-та минута, а на почивката беше заменен. 

Оказа се, че е имал лека травма, която обаче няма да му попречи да се появи скоро пак на терена. А Ривалдиньо коментира и защо е избрал Виторул, който е воден от легендата Джика Хаджи. Именно Марадона от Карпатите е причината за това.  

"Избрах Виторул заради Хаджи. Аз съм на 23 години и всеки ден научавам нещо ново от него. Наблюдавам всяко едно нещо, което прави. Заради него съм тук и се надявам да науча още много. Той ми каза да съм концентриран и че ще ми даде шансовете, слава Богу, че го стори и се опитвам да ги използвам. От дълго време нямах този късмет, сега съм щастлив да съм тук", заяви Ривалдиньо на чист румънски.