Футболистът на Ботев Пловдив заяви, че не е доволен от равенството от 1:1 срещу Пирин Благоевград в мача от петия кръг на Първа лига. Халфът на "жълто-черните" обаче допълни, че спечелената точка е от огромна важност за тима.

Страстите бяха горещи, Берое и Ботев не разрешиха спора

Неделев вкара изравнителното попадение за пловдивчани в двубоя, заради което спечели и приза на читателите на Gong.bg за Играч на мача.

“Този мач беше много тежък за нас, като се има предвид, че преди няколко дни играхме и за Суперкупата на България. Хубавото е, че не загубихме, жалкото е, че не спечелихме. Но все пак точката си е точка, защото в Стара Загора трудно се играе”, каза Камбуров.

“След успехите ни за Купата и Суперкупата всички тимове в България излизат срещу нас едва ли не на 101%. Надявам се с добра игра тази година да влезем в топ 6 на първенството”, допълни той.

Киров: В България няма лесни двубои

“Спекулациите за трансфер в Китай са абсолютно неверни. Винаги преди важен мач почват да се пишат такива неща за футболистите. Може би искат да ни разкоцентрират, но абсолютно нищо вярно няма в тази информация”, каза още футболистът на “жълто-черните”.

“Черно море събра много добри футболисти. Мачът срещу тях също ще бъде тежък, но аз се надявам този път с една добра игра да успеем да победим”, завърши той.