Плеймейкърът на Ботев Пловдив Тодор Неделев бе избран за играч на мача, след като отбеляза три гола при успеха на „канарчетата” над Витоша Бистрица с 3:0. Неделев бе щастлив, че реализира първия си хеттрик с екипа на Ботев, но всичко е било плод на усилията на целия отбор на пловдивския гранд.

„Беше трудно до първия гол. След това мисля, че контролирахме нещата на терена. За жалост ни изгониха човек, след като ни стана малко трудно. Хубаво бе, че вкарахме трети гол. Второто полувреме се прибрахме, но радостното е, че с 10 човека не допуснахме гол”, довери Неделев пред DIEMA SPORT.

„Вчера си говорихме с няколко момчета, че за Ботев нямам хеттрик и съм радостен, че го сторих. Поздравявам целия отбор, тъй като всички играха страхотно, а головете се дължат на целия отбор. Важното е Ботев да върви нагоре. Отиваме на „Армията” да вземем нещо, знаете, че там се играе трудно. ЦСКА е един от най-добрите отбори на България. Лъчо има травма, а и Пиргов ще е наказан. Ако можем да вземем нещо, ще бъдем щастливи”, допълни Тодор Неделев.