Най-новото зимно попълнение на Левски за 2018 година – Филипе Нашсименто заяви, че главната му амбиция е да се наложи в състава на „сините” и да спечели много трофеи на „Герена”. Португалският полузащитник призна, че главната цел пред отбора в момента е спечелването преди всичко на Купата, където тимът е на полуфинал срещу ЦСКА.

Официално: Левски обяви Нашсименто

23-годишният футболист парафира договора си с Левски по-рано днес, а срокът споразумението е до лятото на 2020 година.

„Развълнуван съм . Много съм щастлив. Пристигнах в най-големия отбор в България. Тук съм, за да помогна на Левски да спечели титли. От мен можете да очаквате голямо себераздаване и страст в това, което правя на терена. Сигурен съм, че ще спечеля много мачове със „синята” фланелка”, коментира доскорошният играч на Динамо Букурещ.

„Това е най-големият клуб в България. Има много титли и славна история. НУждае се отново да започне да печели трофеи. Знам, че сега трябва да спечелим Купата, а имаме и шансове в шампионата.”

„В първенствата на Румъния и България се играе подобен футбол. Тук има няколко водещи отбора като в Румъния. Аз се радвам, че ще имам възможността да преследвам титлата с Левски. Знам, че феновете на отбора са многобройни и много темпераментни. Подкрепят отбора навсякъде. Нямам търпение да облека „синия” екип и да се боря за този отбор.”

„Естествено, амбицията ми е да играя, да вкарам много голове и така да помогна на отбора да спечели титлата. Само Левски!”, каза още ибериецът в първото си интервю като играч на „сините”.