Един от освободените играчи на Левски показа, че за престоя си на "Герена" сърцето му е станало "синьо". Това е испанецът Антонио Аниете, който си тръгва, след като не му беше предложено удължаване на контракта. 

Аниете, Хубчев и Вили Вуцов гледат Левски - Лудогорец

Така, след последния мач от редовния сезон, нападателят си стегна куфарите и се запъти към родината. От самолета той постна своя снимка с прочувствен текст, посветен на клуба, в който игра общо два сезона. 

Какъв е приносът на напускащите за Левски?

"Вчера, днес и винаги - САМО ЛЕВСКИ!", написа Аниете на чист български в профила си във Фейсбук. Той за първи път дойде в отбора през 2015 г., след това една година игра в Азербайджан и миналото лято пак се върна на "Герена", но наставникът Николай Митов реши, че няма да има нужда от него и го освободи. 

Митов извади четирима титуляри от групата на Левски

Испанецът беше един от четиримата играчи на Левски, които бяха извадени от първия състав още през април, точно защото на тях нямаше да се разчита през новата кампания. За разлика от другите трима, той беше всеки мач на трибуните и гледаше отбора, на който явно се е превърнал във фен с течение на времето.