Още трима нови футболисти подписаха договори с Монтана. Централният защитник Саа бе направил едва една тренировка с отбора, но игра стабилно в контролната среща с Кариана, спечелена с 4:1 и това му донесе контракт за една година. За същия период от време с монтанци се обвърза и нападателят Брадли. За него старши треньорът Атанас Джамбазки се колебаеше до последно, но остана доволен от представянето му в мача с лидера в Северозападната трета лига и реши да го задържи.

И Саа и Брадли имат френски паспорт, като първият е играл във втора френска дивизия, а Брадли идва на стадион „Огоста” след един сезон в  първенството на Малта.

За три години договор с Монтана днес подписа и нападателят Небойша Иванчевич. 21-годишният сърбин, който вкара последните два гола  в контролата с Кариана, има хърватски паспорт, така че няма да заема мястото на чужденец.

С привличането на Саа, Брадли и Иванчевич новите футболисти в зимната селекция на монтанци станаха девет. Останалите са: Евгени Александров(вратар-Дунав Русе), Корин Брокс (вратар-Кипър), Марко Джаколич (д.б.-Брежице Словения), Блажо Игуманович (л.б.-Младост Подгорица Черна гора), Иво Малинов (л.б.-Нефтохимик Бургас) и Джордже Ивеля (халф-Земун Сърбия).