„Днес късметът може би ни се усмихна, защото в доста мачове ни обръщаше гръб. Най-трудното е да можеш да си прецениш възможностите и това, което си дал за отбора. Радвам се, че днес с 10 души се справихме“, заяви Момчил Цветанов, който бе избран за играч на мача Верея – Локомотив Горна Оряховица, завършил с успех с 1:0 за старозагорци.

„Тази победа за нас беше доста важна. Сега имаме две седмици почивка, в която зряло и стабилно да си вземем реалните поуки от този мач, защото имахме и грешки. Трябва всеки да си носи отговорностите. Мачът с Дунав ще се окаже доста важен за нас“, каза още Цветанов и продължи:

„Имахме може би три дни, които бяха за подготовка. Подходихме с нужното уважение към тях. Доста добри индивидуалности имат. Този червен картон може би ни сплоти повече. Колективът идва с победите.“

„Доста коректен мач. Не виждам кому е нужно това да бъде центъра на вниманието за мача. Може би двата червени картона са заслужени и всеки трябва да си понесе отговорността. Не защитавам нито единия, нито другия. Не съм привърженик на това нещо“, коментира Момчил Цветанов по повод разменените удари в края на мача.

„С много работа продължаваме. Това е нашият път. Имаме отлични условия тук. В даден момент някой ще изпъкне с неговите качества. Да се надяваме, че ни предстои бляскаво бъдеще“, каза още Цветанов.