Звездата на Лудогорец Козмин Моци разкри каква е била причината да изпусне нервите си след мача с Армения на националния отбор на Румъния. Тогава той влезе във вербален конфликт с привърженик на северните ни съседи. 

Защитникът обяви, че съжалява за реакцията си и би се извинил на запалянкото. И разкри каква е била причината да избухне. А именно, че въпросният фен го псувал и кълнял, както него, така и роднините му. 

Моци се забърка в скандал с феновете в Румъния

"Сега съжалявам, че реагирах по този начин, но всичко беше породено от напрежението по време на самия двубой. Бях изключително нервен. А в същото време този фен не спираше да ме обижда, да ме псува, да ме кълне. Той прокле мен, семейството ми, всичко свято за мен."

"И тези негови думи не бяха еднократни. В продължение на 10, на 15 минути не спираше с грубия си език. Сега, вече на хладна глава, съжалявам за реакцията си, но тогава просто не можех да се контролирам."

Моци изпорти спорна дузпа за Лудогорец в Разград

"А и освен всичко, този човек нападна и един от съотборниците ми. По същия начин го обиждаше и кълнеше, а и в същото време го заплаши, че ще се "видят из Букурещ" и тогава всичко щяло да стане ясно. Тогава вече ми кипна", сподели Моци. 

Очаква се тази негова реакция да му донесе наказание и да не участва в следващия мач на румънците на 4 септември. Така той ще бъде на линия за Лудогорец за дербито с Левски два дни след това. 

"Бих приел спокойно една такава санкция, федерацията ще е в правото си да ме накаже. Нямам проблеми с никого. Направих нещо лошо и съм наясно с това. Но ако веднага след мача ме питахте дали ще се извиня, съмнявам се, че бих го сторил", сподели Моци пред "Диги Спорт".