Футболистът на Етър Велико Търново Даниел Младенов смята, че отборът няма да има проблем да изпълни целта си и да запази мястото си в Първа лига.

„Бързо се разбрахме с Етър. Бързо се стигна до моя трансфер. Чувствам се прекрасно. Вече се адаптирах в отбора. Направихме добре подготовка в Турция. Надявам се да помогна на отбора да постигне целите си“, коментира Младенов.

„Знаех, че Красимир Балъков ще бъде треньор. Разбира се, че е чест за всички футболисти, които сме в Етър да работим с него“, добави той.

„Трябва да го слушаме и да изпълняваме неговите изисквания.Мисля, че няма да имаме проблем с целите, които сме си поставили. Всичко е много по-професионално в Етър. Работим много. Всеки един футболист слуша какво му се казва. Всичко е пълен професионализъм. Все едно сме в Германия“, продължи играчът на Етър.

„За тази година целта ни е отборът да се запази в елита на България. Следващата година ще се мисли за нещо по-сериозно. Няма да имаме проблем с това нещо и ще може да изпълним целите си“, каза още Даниел Младенов.