Младенов: Няма да имаме проблем да останем в Първа лига

Първа лига 03 март - 12:30, , стадион: Ивайло

1 : 1

FT

Черно море Черно море
Етър Велико Търново Етър Велико Търново

 Gong.bg следи се от Gong.bg

NovaSport излъчва се по NovaSport

Футболистът на Етър Велико Търново Даниел Младенов смята, че отборът няма да има проблем да изпълни целта си и да запази мястото си в Първа лига.

„Бързо се разбрахме с Етър. Бързо се стигна до моя трансфер. Чувствам се прекрасно. Вече се адаптирах в отбора. Направихме добре подготовка в Турция. Надявам се да помогна на отбора да постигне целите си“, коментира Младенов.

„Знаех, че Красимир Балъков ще бъде треньор. Разбира се, че е чест за всички футболисти, които сме в Етър да работим с него“, добави той.

„Трябва да го слушаме и да изпълняваме неговите изисквания.Мисля, че няма да имаме проблем с целите, които сме си поставили. Всичко е много по-професионално в Етър. Работим много. Всеки един футболист слуша какво му се казва. Всичко е пълен професионализъм. Все едно сме в Германия“, продължи играчът на Етър.

„За тази година целта ни е отборът да се запази в елита на България. Следващата година ще се мисли за нещо по-сериозно. Няма да имаме проблем с това нещо и ще може да изпълним целите си“, каза още Даниел Младенов.

профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Етър Велико Търново Етър

Първа лига