Младият талант на Левски Томислав Папазов кара пробен период във втория тим на Вердер. От няколко дни 17-годишният защитник е на немска земя, където тренира на с Б-отбора на „бременските музиканти“.

Очаква се тестовете на Папазов да приключат в края на седмицата и той да се прибере в София.

Бранителят направи дебют за Левски през миналата кампания. Той има два мача с екипа на „сините“.

През настоящия сезон Папазов не е взел участие в нито една среща за тима от „Георги Аспарухов“. Три пъти обаче бе в групата. Папазов остана на скамейката при гостуванията на Дунав (2:1) и на Ботев Враца (2:0), както и при домакинството на Черно море (2:2) през редовния сезон в Първа лига.

Интересно е дали Папазов ще попадне сред избраниците на Георги Дерменджиев за домакинството на Лудогорец от 29-ия плейофен кръг на шампионата. Пловдивският специалист ще има сериозни проблеми при окомплектоването на състава си, тъй като с наказания са Живко Миланов, Луи Нагниони и Нуно Рейш, а под въпрос е Седрик Унтонджи, който е с контузия.

Междувременно Левски обяви решение да не разчита на крилото Жерсон Кабрал, Давид Яблонски и Милош Цветкович. По-рано съобщихме, че сръбският десен бек е изразил готовност да играе при необходимост.

Левски приема Лудогорец на 14 април от 19:00 часа на Националния стадион „Васил Левски“. Срещата ще може да следите с Gong.bg, DIEMA SPORT, PLAY DIEMA XTRA и по Дарик радио.

Повериха Левски - Лудогорец на Ивайло Стоянов