Старши треньора на Верея Благомир Митрев сподели, че е изключително щастлив след победата с 1:0 над Славия като гост в мача от 24-ия кръг на Първа лига. Това бе и първи успех за старозагорци под ръководството на наставника, който им осигури място в шестицата.

Верея си осигури място в първата шестица след победа над Славия

„Щастлив съм. За това кратко време направихме добър отбор и го доказахме. Много съм щастлив. Място в шестицата бе голямата ни цел от самото начало”, каза Митрев.

„Славия е добър отбор с добри изпълнителни. Бяхме търпеливи първото полувреме. Второто полувреме имахме за цел да изградим по-бързи контраатаки и успяхме. Най-важно е да вкараш гол в подходящия момент”, допълни той.

„Мисля, че от тук нататък, отборът ще бъде по-спокоен. Ще играят по-добре. Досега имаше някакво напрежение, което ни пречеше да покажем възможностите си. Венци Бенгюзов е наказан за два мача, Домовчийски за един, но другите футболисти ще имат шанс да иргаят”, заяви още наставникът на Верея.

Играчът на мача Огнянов: Важен успех, изпълнихме целта

„Смятам, че отборът единствено може да израсне като иргае срещу тимовете от първата шестица. Много съм доволен от Антон Огнянов. В миналия мач имаше няколко ситуации, в които не успя да се разпише, но днес отбеляза гол и спечелихме мача”, завърши Митрев.