Вратарят на Левски Божидар Митрев се оказа главното действащо лице в двубоя с Лудогорец, въпреки че нямаше чак толкова много намеси. Той беше изгонен в 35-та минута и въпреки протестите на съотборниците му, призна, че е бил за гонене. Но отчете, че преди това не е имало червен картон за Натанаел.

"Имахме по-чистите положения, съжалявам, че не бихме, според мен заслужавахме. Сега гледах една ситуация на Вутов с Натанаел преди моето изгонване. Бразилецът два пъти го удря с лакът, съдията решава мача. Играх с ръка, заслужен червен картон. Но преди това имаше ситуации в наш ущърб", заяви Митрев и похвали съотборниците си.

"Перфектно играха всички, бореха се да не загубим мача, повече от 50 минути бяхме с човек по-малко. Играхме като един, накрая създадохме положения, но не вкарахме. Не е в защита само, всички играят и напред, и назад. Всички се подвизават като един и това е най-важно", заяви Митрев и сподели какво е казал на резервата си Александър Любенов.

"Казах на Сашко Любенов, че няма да му вкарат гол, казах му как играят Лудогорец и се радвам, че не получи попадение. Йоргачевич си има негова традиция, аз съм си оставил сърцето в Левски, всички знаят, че съм левскар", заяви Митрев и съжали, че отборът не е зарадвал препълнените трибуни с победа.

"Страхотно беше пред тези трибуни, наистина. Само съжалявам, че не успяхме да зарадваме тези хора, едно голямо благодаря", сподели вратарят и накрая изрази радостта си, че "сините" залагат на свои юноши на поста му.

"Левски винаги е имал вратари свои юноши, дава кадри за националния отбор, надявам се и занапред да е така", завърши Митрев.