Наставникът на Септември София Николай Митов коментира загубата от Черно море с 1:2 в първия бараж между двата състава за разпределяне на местата от седмо до десето в Първа лига. Специалистът обясни, че има още една среша, която е в София и добави, че шансовете са равни.

„Не мога да съм доволен при все загубата, но видях старание. Направихме хубави неща. Днес бе първото полувреме. Второто е в София. 50 на 50 са шансовете“, започна Митов пред DIEMA SPORT.

„Те имат добър изпълнител в лицето на Георги Илиев, добри хора, играещи добре с глава. Очаквахме го, не съм се притеснявал много от статичните положения, но ни отбелязаха гол – от фаул и от дузпа“, продължи Митов.

„Вижте имахме ключови ситуации, чисти от уникални атаки. Черно море си чакаха момента. Имахме ситуации при 0:0 и при 2:1“.

„Има още един мач. Сметки няма да правя. Знаем за какво се играе. Трябва да изиграем втория мач хитро и дай Боже да елиминираме Черно море“, добави Митов.

На въпрос за съдийството, Митов отговори: „Не съм коментирал никого и сега няма да коментирам. Щом е дал съдията дузпа значи има дузпа“.

„Елтон има мускулна травма. Има пет дни, дай Боже се оправи, ако не - има друг човек. Това е първи мач, има и втори. До края ще играем“, завърши Митов.