Старши треньорът на Септември Николай Митов заяви след загубата от Левски, че Габриел Обертан е много висока класа за българското първенство.

„Не отбелязахме гол. Едно много добро първо полувреме. На моменти владеехме повече топката. Имахме и положенията. Най-неприятното е, че допуснахме гол в 44-та минута. Ако полувремето бе завършило 0:0, и втората част щеше да бъде различна. Дадохме инициативата на Левски през второто полувреме и ни победиха. Лошо е, че губим, но ще гледаме другаде да си вземем точките“, коментира Митов.

„Никога не съм коментирал съдиите и така ще бъде и днес“, добави треньорът на Септември.

„Обертан е много висока класа за нашето първенство.“

„Ние във всеки мач излизаме за победа. До Нова година трябва да вземем максимален брой точки. Мисля, че след това ще играем много по-добре. Излизаме за победа. Излизаме във всеки един мач необременени и за победа. Ще се опитаме да победим Вихрен. Дяков е с извадено рамо, а Галев претърпя операция, Романов и той по-дълго време ще се възстановява. Мисля, че Трифонов ще бъде готов да се завърне в игра през следващата седмица“, продължи наставникът.

„Аз няма да коментира какво е било. Аз съм треньор на Септември и имам право да коментирам само моя отбор. Аз съм израснал в Левски, винаги ще бъда от Левски, но съм професионалист и сега защитавам Септември. Пожелавам на Левски да спечели титлата. Желая им успех“, каза още Николай Митов.