Старши треньорът на Септември Николай Митов призна, че тимът му не може да покаже нужното постоянство в Първа лига. След победата с 5:1 над Черно море в миналия крът, днес столичани загубиха в София от новака Ботев Враца с 1:2.

За мен едно проспано първо полувреме. Не знам дали голът, който допуснахме не ни пресече. Играхме, но не беше това, коеот искахме. Имахме три чисти голови положения през второто полувреме, но не вкарваме. Не можем да допускаме по този начин втория гол, защото, видяхте, че в 90ата вкарахме. Допуснахме детски гол. Наблюдавах Ботев Враца в предишните мачове и мога да кажа, че въпреки че нямаха точка, те играха много добре във всички тях“, коментира Николай Митов.

„Със смените търсех някаква промяна в отбора, но не се получи. Важно е да направим така, че да имаме постоянство. Ако го направим, ще е друг отборът. Трябва да минем и през това. И на мен не ми е приятно. Трябва да сме по-постоянни, да натрупаме няколко победи. Ще направим анализ на грешките днес, и ще излезем подготвени за мача с Левски. Всичко може да се случи. Ще видите в неделя“, каза още той.