Наставникът на Левски Николай Митов сподели, че отборът му е имал игрови превес при загубата от Берое с 0:1 от 24-ия кръг, но отборът не е успял да реализира положенията си и затова е допуснал поражение.

"Едно заспиване на статично положение. Карачанаков е опасен и центрира добре. Имахме игрови превес, но тая игра е на голове. Щом не сме отбелязали, значи сме загубили заслужено.", сподели Митов.

"Зоново пазехме. Ние още след мача с ЦСКА бяхме стъпили на земята. В мача с ЦСКА нямаше толкова игрови превес, днес повече играхме с топката. Има много работи за изчистване. Наясно съм. Трябва да работим и във фаза защита и във фаза атака. Искам да виждам на терена, това което говорим в съблекалнята.", добави той.

"Искам Левски да играе агресивен футбол. Да държим топката и да е печеливш. Имахме ситуации дори и по голлинията. Нямаше концентрация при гола.", каза още Митов.

"Всяка седмица работим. Още утре започваме да работим за мача с Ботев. Очакваме да победим и излизаме за победа.

Целта е да вкараме повече голове и да не допуснем гол.

Имаше характер. Върнахме се в мача, но има неща, които трябва да изчистим. Не бих казал, че Берое беше по-активен. Равностойно започнахме. Надявам се срещу Ботев да не допускаме същите грешки като днес.