Наставникът на Левски Николай Митов коментира победата на тима над Витоша с 2:0 в двубоя от 3-ия кръг на Първа лига.

"Доволен съм от победата, днес отбелязахме голове, стана добър мач, това е тим, който играе футбол срещу нас, доволен съм от 3-те точки, имахме ситуации до десетата минута мачът да е 2-3 гола", коментира Митов.

"Ако Обертан покаже качествата си, той ще дърпа Левски напред. Иван Горанов ще може да тренира, надявам се и Яблонски да е готов да се включи в следващия мач, Орачев се представи на ниво", допълни той.

"Във всеки мач играем за победа, аз давам всичко от себе си, заедно с щаба, ако има нещо ръководството трябва да каже, в България нещата са така. Всичко е в ръцете на ръководството, пак го казвам, имам им подкрепата", каза още наставникът на "сините".

"Бил съм на стаж при Авраам Грант, не мога да коментирам друго. Отбор се прави с време, не става с 13-20 дни подготовка, Левски трябва да изгради отбор, в момента изграждаме отбор, Левски винаги се е борил за титлата, но в момента градим отбор, не става да махнеш 10 човека, трябва време, иначе се получава лъкатушене", завърши изказването си Митов.