Наставникът на Левски Николай Митов стигна до сладко отмъщение срещу Ботев на "Герена". Тимът му надделя с 2:0, а така специалистът си върна за начина, по който беше изгонен от феновете на "жълто-черните" през август миналата година, когато беше назначен за треньор на тима.

Той обаче твърди, че това не го интересува, както и поведението на агитката на пловдивчани от миналото лято, защото той уважава само привържениците на "сините".

"Въобще не ме интересуват феновете на Ботев, аз уважавам само тези на Левски. Ние просто излизаме всеки мач за победа", сподели Митов след мача пред камерата на DIEMA SPORT 2, след което коментира и самия мач.

"Поздравявам футболистите за победата, за желанието и двата гола. Беше много важно днес да спечелим трите точки и ние го направихме. Най-важно беше, че спечелихме много единоборства, пресирахме Ботев и те не можеха да играят. Държахме и топката добре, има какво още да се желае, но важното е, че бихме", заяви още Митов.

След тази победа и издънката на Лудогорец в Разград срещу Дунав, Левски намали изоставането си от върха на 13 точки. Но Митов не говори за такива цели, а иска само тимът му да играе по-добре с всеки мач.

"Мач за мач ще играем, стъпил съм здраво на земята. Искам само да виждам по-добра игра, има старание в момчетата, така че това е пътят. Това им е работата на момчетата, трябва да го правят на терена, да дават по 100% от себе си във всеки мач. И те го правят", завърши Митов.