Наставникът на Септември Николай Митов отдаде тежкото поражение от Лудогорец с 1:4 на грешките след почивката. През първата част столичани водеха с 1:0, но след нея рухнаха набързо и треньорът посочи причините за това.

"Едно добро полувреме направихме, вкарахме гол, но после след почивката не можахме да задържим топката, отпаднахме и физически. Като дадеш топката на такъв отбор и те наказва. Допуснахме и детински грешки. Имаме млади момчета, които грешат, но аз го знам", заяви Митов пред DIEMA SPORT.

"Първото полувреме успяхме, но втората част нямахме тази увереност. Ние в първите десет минути след почивката постоянно губехме топката. Ако бяхме задържали повече топката, можехме да вкараме и още", сподели още треньорът след двубоя и разкри какво иска да промени в Септември.

"Не искам да коментирам предшествениците си. Моята цел е да играем футбол, далеч сме от това, което искам. Но с времето ще се коригират нещата. Искам с времето да изградим класен отбор, който да е равностоен със силните отбори. Всеки мач трябва да търсим максимума", заяви още Митов.

Той говори и за нападките от Веселин Минев, който му беше играч в Левски миналия сезон. Но специалистът не иска да отговори по същия начин на защитника.

"Аз винаги съм спокоен, ако не можеш да носиш на напрежението, не ставаш за треньор. Няма какво да коментирам Веско Минев, каквото трябва съм казал. Няма какво да коментирам Левски", заяви Митов и говори за контузията на Георги Стоичков.

"Георги Стоичков е с бъбречна криза, сега го стегна и на мача, след като през седмицата страдаше от нея", завърши Митов.