Играчът на мача между Лудогорец и Верея Върджил Мисиджан сподели, че е било трудно за отбора да играе в Първа лига след отпадането от Лига Европа, но трябва да приемат нещата такива, каквито са.

"След като отпаднеш от Лига Европа винаги е трудно да се вършеш към местния шампионат, но след почивката заиграхме своята игра и създадохме положения и съм щастлив, че вкарахме.", сподели Мисиджан.

„Трябваше да вкараме повече енергия в играта си и да създаваме повече положения пред протвиниковата игра и го направихме.”, разкри той какви са били указанията на треньора Георги Дерменджиев.

„Бразилската нишка е много силна при нас, но всички играчи са добри и повлияха.”, каза още той.

„Рано е да говорим за шампионската титла. Висчко е възможно и е рано да говорим. Винаги е трудно да се завърнем от Европа. Важно е да се пренастроим от мач в Европа за такъв от родното първенство. Защото там темпото и очакванията са по-високи. Всичко е на психическа основа. Висчки имаме чувството, че можехме да победим Копенхаген. Това бе преодолим съперник и можехме да се класираме за следващия кръг. Разочаровани сме, но трябва да приемем факта такъв, какъвто е.", добави играчът.