Нападателят на Септември Мирослав Будинов бе избран за Играч на мача срещу Септември. Бившият футболист на Дунав Русе отбеляза първия си гол с фланелката на столичани и не скри задоволството си от този факт.

„От моята игра не съм чак толкова доволен, но съм доволен, че отбелязах и победихме, което беше най-важното. Сега вече е по-спокойно. Въпрос на време беше да отбележа, чаках своя момент и мисля, че се възпозлвах. Най-важно е да побеждаваме и да трупаме точки, защото сега идва най трудното“, коментира Будинов, който получи 30% от гласовете в анкетата на Gong.bg.

“Друг е въпросът в каква група ще попаднем. С някои отбори разликата е сериозна, с други сме доста нагъсто като точков актив. Нека не си правим сметки отсега. Ще трябва да побеждаваме, за да си гарантираме място в елита и догодина”, продължи нападателят.

„Конкуренцията е много хубаво нещо. И Мартин Тошев се справя перфектно във всеки един мач, отбеляза важни голове. Спечелихме доста точки. Във всеки един отбор е хубаво да има конкуренция, за да върви нагоре. Оттук нататък ще се борим всички заедно, защо да не играм и двамата заедно на терена?“

„Треньорът взема решенията и преценява кой трябва да играе. Нашата работа е да играем и да даваме най-доброто от себе си.“

„Добре се чувствам, вкъщи съм. Добре ме приеха играчите, треньора. Едно ново начало. Русе ми остава на сърце, както отборът, така и градът. Мисля, че обаче сега беше правилният момент да си тръгна“, завърши Будинов.