Нападателят Милчо Ангелов реализира първия гол за Славия при победата над Пирин с 2:1. Съвсем логично бившият играч на ЦСКА получи и наградата за Играч на мача и шампанското на GONG.BG. 

"Започнахме добре мача, имахме положения в началото и не ги реализирахме, но второто полувреме се получи и победи. С всички отбори играем офанзивно, а те се защитават. Мач като мач, единият атакува, другият се защитава, нормално", заяви Ангелов пред DIEMA SPORT и коментира как се стигна до гола му. 

"Един път ще влезе, друг път - не, късмет. Радвам се, че вкарах, от много мачове се опитвах, но не се получаваше. Радвам се, че сега се случи и помогнах да победим в този мач", добави нападателят и сподели очакванията си за сезона занапред и финала за Купата на България с Левски. 

"Ние излизаме за победа във всеки мач за победа, не ни интересува с кой се срещаме. Ще се опитаме да побеждаваме и на двата фронта. Мотивиращо е, че сме напред и за Купата, макар че както сме на два фронта, така можем да останем и без нищо. Затова трябва да сме концентрирани", завърши Милчо Ангелов.