Вратарят на Витоша Бистрица Михаил Иванов заяви след равенството срещу Левски, че „сините“ не се нуждаят от подобни подаръци.

Съдията Георги Давидов свири изключително дискусионна дузпа за Левски в 43-та минута. Михаил Иванов успя да спаси удара на Жорди Гомес от бялата точка.

Иванов бе определен за играч на мача.

„Трябваше ни позитивен резултат. Всеки един даде всичко от себе си, дори повече, отколкото са възможностите ни. Играхме всички добре. Радвам се от моето представяне. Надявам се тази точка да ни спаси. Загубите тежат на отбора. Всеки един от нас очакваше да започнем по-добре и да спечелим повече точки. Не е късно да тръгнем нагоре. Трябва ни време за адаптация и постепенно ще започнем да играем по-офанзивен футбол“, коментира Иванов.

Спорове около дузпата за Левски

„Без да се обиждат съдиите, те правят всичко възможно. Според мен можеха да отменат решението за дузпата. Единия от тях видя, че няма дузпа. Коментираха го. Никой нямаше да му се разсърди, ако бе отменил решението си. Левски не е отбор, който трябва да му се помага по този начин. Левски ще играе добре и ще радва феновете. Не трябва да му се правят подобни подаръци на Левски“, добави вратарят на Витоша Бистрица.

Жорди Гомес пропусна да даде аванс на Левски от бялата точка

Марк Бата изгледа веднага спорния момент с дузпата