Новият нападател на Левски Илиян Мицански направи първа тренировка със „сините“, а след това даде и първото си интервю пред клубната телевизия.

„Чувствам се съвсем нормално. Първи ден, нов футболист, в нов отбор. Познавам голяма част от момчетата, така че всичко е нормално. Преди да дойда тук говорих с хората, с които трябваше“, сподели Мицански, който в последно време поддържаше форма с тима на Вихрен Сандански.

„Всички знаят, че съм здрав и съм тренирал съвсем нормално в последните месеци. Разбира се, не на нивото, на което е тренирал Левски, но на едно добро ниво. Поддържал съм форма с Вихрен, тренирал съм също индивидуално. Най-важното е, че съм здрав и още днес мога да тренирам нормално“, каза още той.

„Искам хората да разберат, че съм дошъл тук за да помогна на мен и отбора си да се представим по най-добрия начин. Не съм си поставял някакви конкретни цели, ще мисля мач за мач. Всеки знае за какво играе Левски и каква е целта на отбора. Излишно е да го коментирам“, допълни Илиян Мицански.