От блясъка на Париж, през красотите на Тулуза, към китните части на белгийското селце Тюбиз, та до Горна Оряховица, Стара Загора, а сега и красива Варна. Футболното пътешествие на Мехди Фенуш е истинско приключение.

Вече открил головата си сметка за Черно море, футболистът с алжирски паспорт ще се надява, че това е само началото на една наистина бляскава глава от книгата на неговата футболна кариера.

„Дойдох от Верея в Черно море заради треньора. Илиан Илиев ми гласуваше доверие там, затова реших и аз да му се отблагодаря, като го последвам в Черно море. Всеки ден от нашата съвместна работа чувствам, че той е зад гърба ни. Ето, срещу Септември аз вкарах два, но той искаше от мен да реализирам и трети. Аз лично имам нужда от треньор, който да ме подтиква да работя постоянно, да се влагам. Илиан Илиев е точно такъв и затова прогресирам”, споделя Фенуш.

Преминал през всяка една позиция в атака, Фенуш се явява и отлична опция на различните постове за Илиан Илиев и Черно море.

„Играя на позицията, на която треньорът ме постави. Харесва ми да съм на крилото. Той знае, че притежавам добра скорост и заложи на това да изскачам от дълбочина. Това се получи в реванша със Септември. Щом нещата се нареждат, толкова по-добре за отбора", допълва той.

На 25 години, Фенуш знае, че футболният му път е далеч от своя край. Независимо от това обаче, роденият в Париж нападател отказва да си задава излишни въпроси за бъдещето.

„Подписах за две години с Черно море. Засега съм в отбора и не сеи задавам въпроса дали ще остана или не", завършва футболистът на "моряците".