Футболистът на Септември Мартин Тошев изрази съжаление, че съдията на двубоя с Левски Ангел Ангелов не е отсъдил дузпа за игра с ръка на Давид Яблонски именно след негов удар през първото полувреме. Мач

Играчите на Септември протестираха остро, но претенциите им не бяха уважени и в крайна сметка "сините" се наложиха с 2:0.

Левски не бе жаден за много голове срещу Септември

„Мисля, че изиграхме много добр мач. Опитахме се да играем офанзивно и мисля, че успяхме. Направихме две грешки и за жалост загубихме. Тук се играе трудно, не знам дали малко самочувствие, или нещо друго ни липваше. Треньорът ще каже на разбора”, коментира Тошев.

„Не мога да коментирам дали е дузпа или не, имаше игра с ръка, но ако имаше дузпа, мачът щеше да протече по друг начин. Ако е имало игра с ръка, мачът става 1:1. Мачът отиваше другаде. Със сигурност повлия”, призна Тошев.

„Все пак имаше доста тичане. Пресирахме Левски, малко или много и това оказва влияние в последните минути. Треньорът ще направи изводите.Имаме труден мач с Лудогорец. Няма да подценяваме и мача за купата. Треньорът ще направи необходимата тактика, за да можем да сепчелим някакви точки. Защо да не вземем точки на Лудогорец”, каза още футболистът на Септември.