Берое излезе с официално съобщение, в което обяви, че Мартин Райнов остава в отбора на Александър Томаш.

Райнов взе участие във вчерашната тренировка на Берое и се подготвя на пълни обороти за предстоящото гостуване на Черно море на "Тича" от петия кръг на Първа лига. 

26-годишният футболист е основен играч в отбора на Берое. Капитанът на старозагорци реализира две попадения от началото на сезона.  

Gong.bg публикува позицията на Берое без редакторска намеса: 

Във връзка с дирижираните информации в спортните медии относно евентуален трансфер на капитана на „Берое“ Мартин Райнов в „Левски“ и с цел предотвратяване на всякакви нови спекулации по темата, ръководството на старозагорския клуб информира футболната общественост и най-вече своите фенове, че действително „Левски“ прояви интерес към играча, но Райнов предпочете да остане футболист на „зелените“.

Ние благодарим на Райнов за решението и се надяваме, че като капитан на този отбор ще помогне за постигане на нашите цели.  Знаем, че заедно ще бъдем по-силни. Тук е мястото да съобщим на нашите фенове, че ръководството на „Берое“ не желае да се разделя с никой от ключовите играчи в отбора.

Като капитан на „Берое“ Райнов смята, че взе правилното решение, с което да остане лидер на отбора и ще даде всичко от себе си на терена в предстоящите битки.