Капитанът на Дунав Мартин Ковачев изрази съжалението си, че русенци не успяха да стигнат до победата срещу Верея, но същевременно остана доволен, че тимът му не е загубил срещата.

„Не съм доволен от мача. Видя се, че натиснахме Верея и създадохме три-четири положения преди да ни вкарат. Заспахме един път и ни вкараха. Мисля, че бяхме по-добрият отбор и не заслужавахме да загубим. Радващото е, че спечелихме поне точка”, сподели Ковачев пред DIEMA SPORT.

„Оставаха седем-осем минути до края на мача. Реших да се включа напред и стана гола. Не очаквам да вкарам, но и това го има. Играхме само в тяхната половина и наистина проспахме ситуацията при гола им и ни вкараха”, продължи Ковачев.

„Не знам колко е разочароваща точката, но се надявам да победим в идния кръг. Всеки треньор си има различни виждания и сега имахме по-специфични задачи за този мач. При защита стояхме добре и се надявам и занапред да е така. Мисля, че поредицата от негативни резултати ни влияят, но идва следващ мач и всичко започва отначало. Трябва да печелим точки”, завърши капитанът на русенци.