Футболистът на Лудогорец Марселиньо заяви, че отборът трябва да задържи първото място в класирането.

Марселиньо бе определен за играч на мача при победата с 1:0 срещу Черно море, след като той вкара единственото попадение.


„Получи се много красив гол и съм щастлив от това. Тренирам много подобни изпълнения. Нямаме много фаулове в близост до наказателното поле. Няма значение срещу кой. Важни са трите точки. Няма значение и кой ще вкара гола. Гледам позицията на вратаря преди изпълнението на фауловете. Видях къде отиде вратарят и бях сигурен, че няма шанс да хване топката, ако я изпратя в ъгъла“, коментира Марселиньо.

„Важна е победата, дори да е с половин на нула. Черно море не успя да създаде положения пред нашата врата. Имаха далечни удари“, добави той.

„Ние трябва да бием във всеки мач. ЦСКА е близо до нас и играе много добре. Накрая на шампионата ние трябва да сме на първо място. За мен най-сериозният конкурент в момента е ЦСКА. Не, защото е близо като точки, а заради това, че играе много добре в момента. Ние сме първи и трябва да задържим първото място до края на шампионата. Сега започваме да мислим за Лига Европа и за мача срещу Брага“, каза още Марселиньо.