Основният мотор в играта на Лудогорец Марселиньо даде емоционално интервю след седмата поредна титла. Той призна, че с удоволствие би приключил кариерата си в Лудогорец след две години.

"Не мога да кажа дали Лудогорец е последният ми отбор. Най-вероятно да. Аз искам да играя до 36. Имам две години договор и искам да остана. Искам да помагам на отбора с каквото мога. Ако не мога, ще си тръгна, няма проблем", заяви Марселиньо и разкри доколко е доволен от титлата и как е дошла тя. 

"Титла е, няма значение колко имаме. Ние се радваме, защото това ни е работата. Ние трябва да играем в Европа и накрая да станем шампиони. Сега имаме малко почивка и после се връщаме по-силни.

"Не ни е лесно, играем трудно срещу доста отбори - ЦСКА-София, Левски, Ботев. Честито на всички, на целия град, на всички фенове. Работя цяла година за това. Щастлив съм. Всеки се радва за това."

"Не мога да кажа дали е по-трудна. Титлата е трудна всяка година. Накрая съм щастлив", добави Марселиньо и разкри целите пред отбора.

"Сега почва почивката, вече мислим само за нея. След това имаме един месец да направим уникална подготовка и да направим работата си на терена след това. Искаме да влезем в ШЛ. Сега е време за почивка. Отивам в Бразилия 10 дни и след това започваме подготовка", заяви бразилецът и говори за един от младите таланти в отбора Доминик Янков. 

"Обичам Доминик, той е професионалист. Има класа, прави подготовка с нас. Има талант. Очаквам да стане голям играч. Ние помагаме с каквото можем, ако работи, ще стане голям футболист", завърши Марселиньо.