Новото попълнение на Левски Давиде Мариани заяви, че „сините“ са по-добрият отбор от Вадуц и трябва да спечелят още в първия мач. Той подчерта, че Вадуц е добър отбор и играчите трябва да бъдат концентрирани през всичките 90 минути на първия мач, ако искат да спечелят.

Той пристигна в българския тим от швейцарското първенство и е отлично запознат със съперника на "сините" в Лига Европа, който играе във втора дивизия на страната.

„Чувствам се добре, както обикновено. Щастлив съм, че ще изиграя първия си мач за Левски. Моите съотборници са много добри футболисти и хора. Приеха ме добре и се чувствам като у дома си. Благодарен съм за това“, коментира Мариани.

„Предстои ни труден мач. Познавам Вадуц и няма да бъде лесно. Ще бъде битка, но ние можем да спечелим. Те са компактен отбор и са повече биткаджии. Имат и скорост, така че трябва да бъдем концентрирани през всички 90 минути“, добави халфът.

„В нашия отбор обаче има футболисти от много високо ниво и това прави разликата с тях. Да, в днешни времена и по-малките отбори могат да се справят добре, така че не бива да ги подценяваме“, продължи той.

„Ще спечелим, ако покажем качествата ни и играем нашата игра. Работихме много в последните седмици с всички тези двуразови тренировки. Повечето футболисти са здрави и сме готови", каза още Мариани.