Капитанът на Септември Борис Галчев е отказал да попадне в групата на тима за гостуването на ЦСКА, след като е научил, че ще бъде резерва срещу „червентие”. Това разкри наставникът на столичани Мариян Христов след катастрофалното поражение с 1:5 на стадион „Българска армия”.

„Не знам каква е причината Боби Галчев да не бъде тук. Боби научи, че няма да е титуляр и отказа да дойде. Неразбирателство между нас няма. Има си клубен правилник. Не знам дали се е разсърдил. Аз на този въпрос не мога да отговоря. Предполагам, че няма да има финансова санкция за него. Естествено, че той е много важен футболист за нас. Трябва обаче да се знае, че треньорският щаб, който носи отговорност, определяме кой да играе и кой не”, разкри Христов.

По-рано през деня се появиха информации, че Борис Галчев е отказал да играе срещу ЦСКА.

Относно мача Мариян Христов сподели: „След като са те победили с 5:1, трябва да поздравим противника, че са постигнали заслужена победа. Никой не иска да му вкарат гол от съблекалнята и може би затова така реагирахме при дузпата. Така се получи. Няма да коментирам.”

„Естествено всеки отбор излиза да побеждава. Никой не се заблуждава, че след 2-3 добри мача, ще направим десет поредни победи. Ние си знаме качествата. Ако ме питате мен, ние във всеки мач излизаме за победа. Няма да дойдем тук и да кажем, че идваме да загубим. Имаме млади футболисти, в отбрана футболистите не бяха на висота. Мисля, че на всеки треньор, треньорски екип и ръководство е неговият отбор да има облик.”