Нападателят на Локомотив Пловдив Веселин Марчев съжали, че отборът му не е успял да вземе нещо повече от 0:0 у дома срещу Левски във втория кръг на Първа лига. Фланговият футболист подчерта, че макар с човек по-малко, неговият тим е имал два идеални шанса в края да вземе пълния набор от точки.

„Напълно равностоен мач, резултатът го показва. Накрая имахме две чисти положения, можеше и да спечелим”, коментира Марчев.

„Естествено, че опонент като Левски ни мотивира. Те са опитен отбор, имат доста чужденци. Поздравявам момчетата, защото създадохме положенията точно когато бяхме останали с човек по-малко.”

Войн Войнов: Резултатът е справедлив

„Старая се във всеки мач да давам всичко от себе си и да помагам на отбора. Днес показахме, че сме здрав колектив. Може би липса на шанс ни попречи да отбележим в края.”

„Естествено, че липсата на Камбуров влияе. Той е човек, който, дори да е най-слабият на терена, отваря пространство за другите офанзивни играчи. Тежко е много без Мартин, но имам някаква надежда, че той ще се върне в отбора.”

„Мартин Камбуров трудно се замества, но всички момчета, които сме напред, се стараем да го направим. Това обаче е невъзможно”, добави Марчев.

"Дали ще играем срещу ЦСКА и Лудогорец в началото или края – все ще играем някога. Отиваме при Лудогорец, за да отмъкнем точки", допълни 27-годишният футболист.