Крайният защитник на Лудогорец Станислав Манолев направи интересно изказване, след като спечели първата си титла на България с екипа на разградчани. Футболистът, който започна сезона с ЦСКА, прие с чувство за хумор твърдението, че каквото и да бе станало в последния кръг, той със сигурност би получил шампионски медал.

33-годишният Манолев бе изгонен от „червените” след идването на Любослав Пенев за наставник през зимата. Много бързо той премина в Лудогорец и сега се поздрави с дебютната си шампионска титла на България. Тя стана факт след победа 4:1 над Черно море.

„Сезонът беше… Видяхте как се разви: с ЦСКА имах десетина мача. Лудогорец ме поискаха и с голямо желание дойдох, защото знам, че са най-силният отбор в България. Заслужено сме шампиони”, коментира ветеранът.

„По-спокойно ми е тук, има по-добри футболисти, условията са много по-добри. Вижда се шампионският момент на футболистите. Видяхте, в този труден момент направиха всичко възможно и взехме титлата.”

Колкото до това, че ще е шампион при всяко положение и как го е приел, Манолев заяви: „Малко със смешка, но реално е така, защото имам мачове и за тях. Радостното за мен е, че  Лудогорец сега спечели и дано за евротурнирите се подготвим много добре.”