Старши треньорът на Дунав Малин Орачев не бе никак доволен от играта на отбора при загубата от Етър и заяви, че по този начин русенци трудно ще печелят мачовете си.

„До първия гол на Етър имахме само присъствие. Не се борихме. По този начин трудно ще печелим мачове. Това единствено мога да го отдам на психическа основа. Показваме какво можем, вече когато трябва да догонваме в резултата“, коментира Орачев.

„Във фаза защита играхме слабо целият отбор. Закъснявахме да скъсяваме пространствата от противника. Бързахме да отиграваме в дълбочина, въпреки че нямахме ситуации. Нямахме контрол над топката и по този начин улеснихме съперника и позволихме на Етър да доминира през целия мач с изключение на последните 10 минути“, добави треньорът на Дунав.

„Очаквахме Етър да бъде агресивен, но ние трябваше да бъдем още по-агресивни и да им отговорим. За съжалание не успяхме“, продължи той.

„Трябва да победим в няколко мача, защото иначе няма как да падне напрежението и да се вдигне настроението ни“, каза още Малин Орачев.