Наставникът на Дунав Малин Орачев коментира поражението с 1:2 от Етър в среща-реванш от мачовете за определяне на местата 11-о - 12-о място в Първа лига.

"Поздравявам Етър за крайната победа, не мога да не бъда недоволен от представянето на момчетата, искахме да вкараме гол, направихме го, когато трябваше да сме концентрирани допуснахме детинска грешка, трябва да се възстановим тези два дни, дано да победим и останем в Първа лига", коментира Орачев.

"Имахме 4-ма души в тази ситуация, случи се тази грешка, може да е плод на напрежението, след 1:1 мачът приключи. Резултатът от първия мач 0:2 ни даде повече амбиция, бяхме близо до това да го направим, но шансът не беше на наша страна", добави наставникът на Дунав.

"Очаквам труден мач срещу Царско село, предстои ни дълго пътуване до Пловдив, трябва да възстановим футболистите, трябва да ги възстановим физически, наблюдавал съм ги, сега ще се запозная по-дълбоко с тях, няма с какво да ни изненадат. Шансовете са 50:50 в един мач, независимо дали отборите са в различни лиги. Искам да благодаря на феновете, нека така бъде винаги, когато има трудности отбора, трябва да се подкрепя тима. Вярвам във футболистите си, дадоха всичко от себе си и в тези мачове, целта е да останем в Първа лига, ако не го сторим това ще стане едно петно за нас", каза още Малин Орачев.