Наставникът на Дунав Малин Орачев беше недоволен от развитието на мача на тима му със Славия. Русенци паднаха с 0:2, а в мача имаше доста спорни ситуации, които треньорът не пожела да коментира.

"Пропуснахме ситуации, в които топката беше в нас и при единоборство, което спечелихме ние. Тази ситуация промени много везните в този мач. Нашата игра вървеше по план, получихме дузпа, имахме и други ситуации, но не вкарахме, а после ни вкараха и като не вкараш навън, така става", заяви Орачев.

Той се върна на двата най-спорни момента в мача - недадената дузпа за "драконите" в 61-та минута и дадената такава за "белите" само две минути по-късно. Специалистът не поиска да се ангажира с позиция.

"Каквото и да говорим, вече всичко е свършило, Не искам да оментирам съдиите, те сами да си направят преценка. Търся причините в моя отбор. Игархме прилично до първия гол, но пропуснахме сериозни грешки", заяви Орачев и сподели дали има ултиматум за резултати към него.

"Преди всеки мач си слагаме сами ултиматум, че ножът опира до кокала и точките ни трябват, но днес не се получи. Когато губиш, нормално е ножът да е опрял до кокала, поне що се отнася до мен. Жалко, че резултатите са такива, въпреки че играем добре в последните два мача. Вината ще си я търсим в нас", завърши наставникът на Дунав.