В очакване на домакинството на Левски, Лъчезар Балтанов от Ботев Пловдив се върна към поражението от ЦСКА в интервю за предаването "Преди кръга" по телевизия DIEMA SPORT.

"Допуснахме грешки в последния си мач. Коментираме си винаги, че допускаме дребни грешки и трябва да ги сведем до минимум. Не е приятно да паднеш с 4 гола. Трябва да забравим този мач, а най-хубавото е, че във футбола винаги има следващ двубой", заяви Балтанов.

Отборът на Ботев Пловдив е домакин на Левски в двубой от 28-ия кръг на Първа професионална лига, Първа шестица.Мачът е от 14.30 часа в петък, 6-и април.

"В момента защитавам цветовете на Ботев Пловдив и винаги давам всичко от себе си. Мач като мач. Излизаме за трите точки и да зарадваме феновете. Мисля, че играхме доста добре на "Герена" и не заслужавахме загубата. Знаем си възможностите. Мисля, че сме добър отбор", добави още Лъчо Балтанов.

"Естествено, мач с мач наистина не си прилича. Трябва ние да сме на 100% концентрирани и мобилизирани и мисля, че можем да се поздравим с успех. Мисля, че имаме сили и трябва да сме концентрирани, а физически ще издържим. Не отписваме нито един мач. Ще мислим за Купата след мача с Левски. Доста от момчетата сме дълго тук, но много добри футболисти също ни напуснаха. Надявам се отново да играем финал за Купата. Ако се повтори успехът ни, ще е нещо невероятно. Това нещо наистина е уникално", коментира Лъчезар Балтанов.