Футболистът на Лудогорец Джоди Лукоки не се чувства щастлив в България и в часност в Разград. Това сподели самият той пред холандското издание "ELF Voetbal". 25-годишният Лукоки разкри, че животът в Холандия му липсва, тъй като там е детето му, а също така и голяма част от приятелите му.

Домусчиев: Целта пред Лудогорец е ясна

"Харесва ми футболът в България, но животът тук е доста скучен. Вече няколко години съм в Разград, но в този град няма много какво да се прави", каза юношата на Аякс.

"Наблизо е известният курорт Слънчев бряг, но това не променя живота ми в Разград. Признавам, че Амстердам ми липсва. Там израстнах, там са моите приятели, там е моето дете. Не ми харесва това, че виждам рядко детето си. Това е една от причините да искам да се върна в Холандия. Но само в отбор от Топ 5. Определено съм готов за това", допълни крилото на Лудогорец.

Лукоки: Доволни сме от участието в ЛЕ, сега фокусът е върху първенството

"Винаги си спомням периода в Аякс. Прекрасни времена бяха. Играх с много добри футболисти, които ми останаха приятели. Събираме се когато можем и е много забавно", призна още футболистът..