Крилото на Лудогорец Джоди Лукоки призна, че е много доволен от треньорската рокада в Лудогорец. Според холандеца Димитър Димитров държи много повече на дисциплината, докато същевременно му дава много повече шансове.

„Чувствам се добре в момента. Треньорът и отборът ми вярват. Чувствам се щастлив. Също така подписах и нов договор. Мисля, че треньорската промяна имаше благоприятен ефект върху мен”, каза Лукоки.

„Договорът ми вече е до 2020 година. Контрактът ми изтичаше в края на настоящия сезон, но подписах нов, което значи, че клубът ми вярва. Аз правя всичко по силите си, за да се отплатя с голове, асистенции, добри игри и отдаденост в тренировките.”

„Мачовете срещу Левски и ЦСКА са много важни. Левски е добър отбор, ЦСКА – също.”

„Левски привлече още едно крило – Жерсон Кабрал. Познавам го от Холандия. Той е великолепен играч. Освен това „сините” имат и Обертан, който е силен зад гърба на нападателя, а Жуниор Мапуку е истински реализатор. Не бива обаче да мислим толкова много за техните качества и да се съобразяваме с тях, трябва да се концентрираме върху своите.”

„За мачове като тези срещу Левски, ЦСКА или евротурнирите нямаш нужда от допълнителна мотивация. Тя не трябва да идва от треньора, а от сърцето ти.”

„Сега сме по-дисциплинирани. Няма чак толкова големи проблеми, защото сме добър отбор. Просто изпълняваме това, което треньорът иска от нас, и печелим мачовете си. Наистина няма нещо много по-различно. Най-важното за мен е, че при предишния треньор (Георги Дерменджиев – б.р.) бях на пейката, а сега играя редовно. Сега всичко е прекрасно. В Европа се справяме отлично. Много харесвам новият ни треньор”, завърши Лукоки.