Наставникът на Черно море Емануил Луканов коментира, че най-голямата грешка на варненци е била, че не са затворили мача срещу Верея от 15-ия кръг, след като са повели. „Моряците“ откриха след попадение на Георги Илиев на стадион „Тича“, но след това допуснаха пълен обрат – 1:2.

„Най-голямата ни грешка бе, че не затворихме мача. Още първото полувреме имахме контраатаки, имахме ситуации и втората част, затваряш мача, става 2:0 и абсолютно говорим различни неща. В два епизода през втората част нямахме нуждана концентрация и ни отбелязаха два гола. Това е наша топка, изритана от вратаря, веднага върната с глава, не мга да кажа и контраатака да е имало, лошо пласиране на нашите играчи и ни вкараха гол. А второто попадение, не знам каква траектория описа топката от корнер, влезе, късмет за тях“, започна Луканов

„Имаме трайно контузени, няма вариативност, в тренировките са 13-14 човека. Нямаме мускулна травма, всичко е ставни контузии, в глезени и колена. Не е нужно да плачем обаче. Това са нещата. Работим, това са фактите. Трябва да работим, друго не ни остава“, добави специалистът.