Наставникът на Черно море Емануел Луканов коментира минималното поражение на тима от Левски с 0:1 в двубой от 11-ия кръг на Първа лига.

"С един корнер загубихме, вкараха ни гол, психологическият момент отиде в Левски, това даде разликата в този мач, след като изтървахме и дузпата, поздравявам момчетата за играта, с тази непримиримост, с тази игра ще вървим напред", коментира Луканов.

"Георги Илиев е взел решението къде да бие, при корнера, който те изпълниха, нямаше корнер, не ни надиграха, опитвахме да изравним резултата, имаха удари, но това е нормално в такъв мач", допълни той.

"Кузма имаше един много хубав удар, Митрев спаси отбора си от евентуално изравняване, 1:0 за Левски, ние продължаваме по пътя, по-който сме тръгнали, има горчивина, но след паузата се надявам да сме различни. Имахме здравословни проблеми преди мача. Работя тренировка за тренировка, мач, посветил съм се на отбора, имаме национали, не сме предвиждали контрола, искаме да възстановим футболистите", завърши изказването си Луканов.