Ръководството на Лудогорец потвърди неприятната новина за контузията на вратаря си Владислав Стоянов. Стражът получи травма по време на последната тренировка на националния отбор и първоначално се смяташе, че ще е аут само за мача с Холандия в събота. 

Впоследствие се оказа, че травмата му е толкова тежка, че ще се наложи операция. От Разград потвърдиха това, без да казват колко време асът на тима ще е аут, но уточниха, че периодът ще е "продължителен". 

Стоянов ще се подложи на операция в Букурещ възможно най-скоро, като шампионите вече я организират. След протичането ѝ ще стане ясно колко точно време ще отсъства стражът от терените. 

"По повод многобройни запитвания относно здравословното състоянието на вашия любимец и втори капитан на Лудогорец Владислав Стоянов ви информираме, че контузията му наистина е тежка. Тя беше получена вчера (бел. ред. във вторник) на тренировка на националния отбор по футбол."

"В момента медицинският щаб на Лудогорец организира операция за вратаря, която ще бъде извършена в Букурещ. Ръководството уверява, че ще направи всичко необходимо  Стоянов да се завърне в игра възможно най-скоро, но имайки предвид тежката диагноза, процесът на възстановяване ще бъде продължителен", написаха от клуба.