Ръководството на Лудогорец ще отвори за първи път реновирания сектор "В" на "Лудогорец Арена" в шампионатния мач срещу Верея. Това значи, че шампионите на България ще могат да приемат на своя стадион литовския Судува, срещу когото излизат в четвъртък в първи мач от плейофите за влизане в групите на Лига Европа.

"Орлите" приемат Верея у дома в събота, 12 август, от 21 часа. Срещата можете да наблюдавате в пряко предаване по DIEMA SPORT, онлайн на GONG PLAY, както и на честотите на Дарик радио.

Ето какво гласи официалното съобщение, което разградчани разпространиха:

ПФК „Лудогорец“ съобщава на своите фенове, че днес следобяд получи официално разрешение за експлоатация на новопостроения сектор “В“ от държавната приемателна комисия. Така ръководството на Клуба успя да спази обещанието си и привържениците ще могат да гледат първият двубой от плейофа за влизане в групите на Лига Европа срещу Судува от модерното съоръжение.

Полученото днес разрешение дава възможност секторът да отвори врати за мача с Верея. Всички картодържатели, които заплатиха сезонните си абонаменти и повярваха, че сектор „В“ ще стане в срок, може още утре да заемат местата си. За всички останали привърженици ще работят касите на тренировъчния комплекс и на стадиона. Специално за сектор „В“ има предвидена временна каса, която се намира в горния край на новата трибуна. Правим важно уточнение, че на сектор „В“ има монтирани турникети. Призоваваме всички да спазват инструкциите на стюардите, за да няма струване на хора по входовете. Стадионът ще отвори врати в 19.30 ч.

Цените на билетите са:

Централните блокове 3 и 4 – 15 лв.

Блокове 1, 2, 5 и 6 – 10 лв.

Както вече знаете, сектор „В“ има близо 3500 седящи места, повечето от които са покрити с козирка. Привържениците на „Лудогорец“ ще бъдат настанявани на седалки, познати на всички от трибуна „Моци“. На тяхно разположение ще има кетъринг зони и модерни санитарни помещения. Трибуната разполага с подземен паркинг и ВИП зона. В нея ще бъдат настанявани официалните лица до приключване на модернизацията на сектор „А“.

Официалното откриване на сектор „В“ е предвидено преди първия плейоф от Лига Европа срещу литовския Судува в четвъртък.

Ръководството на клуба призовава всички привърженици да присъстват на мача с Верея, за да подкрепят отбора и да разгледат отблизо новото бижу на ПФК „Лудогорец“.

Нека заедно утре и особенно в четвъртък с присъствитието си на благодарим на хората, които сториха немислимото и построиха модерното съоръжение за рекордно кратки срокове!!!