Българският шампион Лудогорец продължава с контролите по време на лагера си в Турция. От 16 часа наше време разградчани се изправят срещу елитния чешки Фастав Злин, който приключи първия дял на местното първенство като четвърти в класирането.

Двубоят можете да проследите в пряко предаване по телевизия DIEMA SPORT, като студиото преди началото му започва в 15,35 часа. Спарингът ще е достъпен и онлайн чрез платформата GONG PLAY.

Това е шестата проверка за „разградчани“, които със сигурност ще се опитат да оставят по-добри впечатления отколкото при загубата с 0:1 от полския Термалика. Тя е единствената за тях в хода на подготовката, като на турска земя Лудогорец записа още 2 победи и 2 равенства. Шампионите победиха с 1:0 словашкия Тренчин и с 2:0 украинския Заря Луганск. Ремитата дойдоха срещу руския Арсенал Тула (1:1) и полския Ягелония (1:1).

До края на лагера си "орлите" имат още 2 проверки - на 7 февруари ще играят срещу добре познатия у нас БАТЕ Борисов, а ден по-късно е и приятелския мач срещу Марибор.