Отборът на Лудогорец направи жест към непълнолетните фенове на Левски, които ще могат да влизат на стадиона с отстъпка от 50% от цената. Билетите за двубоя вече са в продажба, а „сините” привърженици ще могат да купуват пропуски в деня на срещата от гишето на новия сектор "Гости". Цената на входния талон е 8 лева.

Касата в деня на мача отваря в 16.00 ч. ПФК Лудогорец обръща внимание на привържениците на Левски, че на входа на сектор "Гости" има турникети и по тази причина е необходимо да спазват указанията на стюардите при влизането в сектора.

ПФК Лудогорец съобщава също, че датата на мача 18 май съвпада с деня на отворените врати на музеите в Разград. Всички гости на града ще имат възможност да посетят безплатно Археологически музей "Абритус", Етнографския музей, както и къщите музей "Станка и Никола Икономови", "Димитър Ненов" и "Академик Анание Явашов".

Документът за самоличност и декларация за малолетни посетители са задължителни при посещението на футболни мачове.

Както вече стана ясно билетите за домакинския мач на Лудогорец с Левски от 34-ия кръг на Първа професионална лига, който ще се играе в събота (18 май) от 18.00 ч., вече са в продажба. В деня на срещата ще работи касата на улица "Васил Левски". За двубоя със "сините" ще се продават билети за сектор "В" и трибуна "Моци".

Срещата ще можете да гледате на DIEMA SPORT, както и на PLAY DIEMA XTRA. Развитието минута по минута ще следим в GONG.BG.

Цените са, както следва:

Сектор „В“ блокове 3 и 4 - 15 лв.

Сектор „В“ блокове 1,2,5,6 – 10 лв.

Трибуна „Моци“ – 8 лв.

Деца и ученици (с ученическа карта или бележник) - 3 лв. (за Трибуна Моци).

За мача с Левски ще се продават и семейни билети. Техните цени са както следва:

Сектор "В“, блок 1,2,5,6:

Родител с едно дете - 12 лв.

Родител с две деца - 15 лв.

Семейство с едно дете - 20 лв.

Семейство с две деца - 25 лв.

Семейство с три деца - 27 лв.

Трибуна „Моци“

Родител с едно дете - 10 лв.

Родител с две деца - 14 лв.

Семейство с едно дете - 18 лв.

Семейство с две деца - 20 лв.