Лудогорец направи удар още при първия си входящ трансфер от чужбина за лятото. Договор със седемкратните шампиони подписа един от капитаните на румънския национален отбор Драгош Григоре. Централният защитник започва тренировки с "орлите" на 7 юни в Смолян.

Бранителят е твърд титуляр в националния отбор на Румъния, в който до момента е записал 33 мача. Той игра основна роля в тима на северните ни съседи по време на Европейското първенство във Франция през 2016 г., където Румъния бе в група с домакините, Албания и Швейцария.

Григоре започва кариерата си в Тимишоара, като през 2008 г. преминава в Динамо Букурещ. С екипа на столичния отбор защитникът за шест сезона изиграва 135 мача и вкарва 9 гола. Следва трансфер във френския Тулуза, където записва 27 мача.

От 2015 г. румънецът е футболист на катарския Ал Сайлия. До момента има 65 мача с 5 гола с фланелката на арабския отбор. Той е третият играч от северната ни съседка на "Лудогорец Арена" след Козмин Моци и Клаудиу Кешеру.

Шампионите вече реализираха и друг входящ трансфер. В отбора се завръща Димо Бакалов. Той бе част от първия шампионски тим на Лудогорец, като записа името си в историята на отбора с това, че реализира първия гол в "А" група срещу Берое за победата с 2:1. Лудогорец ще обяви допълнително кога двамата нови футболисти ще бъдат представени официално.