Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев може да прибегне до неочакван ход преди утрешния мач срещу ЦСКА, разбра Дарик радио. Специалистът обмисля възможността да заложи като титуляр на вратата на един от героите от юношеския национален отбор до 19 години Даниел Наумов.

Наумов е капитан на формацията, която преди няколко дни се завърна от Франция с квота за Европейското първенство. Именно самочувствието натрупано в тези мачове от чисто психологически аспект треньорът е на път да вземе решение да повери вратата именно на Наумов. Освен добрата форма в националния отбор младока играе редовно и в мачовете на Лудогорец 2 в Б група, което допълнително наклонява везните за този избор.

Ужас за Владо Стоянов, няма да играе много дълго

Другият вариант пред Георги Дерменджиев е бразилецът Ренан дос Сантош, който реално в момента е втори вратар в Лудогорец. Той дойде в България тази зима, но все още няма официален дебют, като в изиграните до момента мачове бе резерва на Владислав Стоянов. Ренан игра мачове в Турция, но след това няма игрова практика, което със сигурносст леко притеснява треньорския щаб на „орлите“.

Владо Стоянов благодари на лекарите в Румъния

При всяко положение на вратата на Лудогорец ще застане пълен дебютант, защото нито Даниел Наумов, нито Ренан имат дебют за представителния тим на шампионите. Този избор се налага от факта, че Владо Стоянов е контузен и претърпя операция преди няколко дни в Румъния. Другият сигурен отсъстваш от мача на „Българска армия“ е Светослав Дяков, който също е с травма.