Шампионът Лудогорец посреща тима на Черно море в мач от последния кръг на Първа лига за 2016 година. Двубоят на стадион „Лудогорец Арена“ е днес от 15:15 часа и може да го наблюдавате пряко в ефира на DIEMA SPORT, както и онлайн на GONG PLAY.

Главен рефер на срещата ще бъде Никола Попов.

Домакините и през този сезон показват, че нямат конкуренция на родната сцена, като в последните си 13 мача, възпитаниците на Георги Дерменджиев записаха внушителните 13 победи.

В момента Лудогорец е едноличен лидер във временното класиране с шест точки преднина пред Левски и мач по-малко от „сините“.

Двубоя за шампионите пропускат наказания Козмин Моци и контузените Минев и Витиня, което най-вероятно ще доведе до някои размествания в схемата на домакините.

Далеч по-сериозни са проблемите пред Георги Иванов и неговия Черно море. Наставникът на „моряците“ не може да разчита на цели четирима от основните си състезатели. Капитанът Георги Илиев, Александър Цветков, Бакари и Уго Секо са аут за срещата поради различни травми.

На трибуните на стадион „Лудогорец Арена“ се очаква да присъстват скаути на датския Копенхаген – съперник на Лудогорец в 1/16-финалите в Лига Европа през пролетта.

Вероятни състави

Лудогорец: Стоянов, Саша, Пластун, Паломино, Сисиньо, Кампаняро, Анисе, Кафу, Марселиньо, Мисиджан, Кешеру

Треньор: Георги Дерменджиев

Черно море: Коварж, Венков, Николов, Станчев, Сукуп, Малик, Паланков, Коконов, Д.Георгиев, Романов, Кузма

Треньор: Георги Иванов

Стадион: „Лудогорец Арена“, Разград

Съдия: Никола Попов